Könnyebben lehetsz rákos, ha nem mondasz le ezekről a káros szokásokról

A rák persze a genetika miatt kialakulhat olyan embereknél is, akik eddig teljesen egészséges életet éltek. Azonban ha háttérbe szorítasz néhány rossz szokást, akkor jóval kisebb az esélye, hogy valaha diagnosztizálják nálad a kórt.

Ezeknek a szokásoknak mindenképpen fordíts hátat, vagy minimalizáld

Az Európai Unióban a 2020. július 1-jén megalakult rákellenes közös munkacsoport létrejötte azt jelzi, hogy komoly politikai szándék van arra, hogy magasabb szintre emeljék a rák elleni harcot, melynek konkrét célja, hogy 2030-ra 75 százalékra növekedjen a túlélési arány a jelenlegi 47 százalékkal szemben.

A tudósok már igyekeznek egyre több olyan módszert kidolgozni, és tesztelni, amik gyógymódot kínálhatnak a rák ellen.

A mell-, tüdő- és vastagbélrák a leggyakoribb típusok, de maga a betegség évente mintegy 10 millió ember halálát okozza. A galériánkban megmutatjuk, hogy mely szokásokat kell visszaszorítanod, hogy ne alakuljon ki nálad a kór!

Naná, hogy a cigi az első helyen áll a listán. A dohányzás számos ráktípus kialakulásával hozható összefüggésbe, beleértve a tüdő-, száj-, torok-, gége-, hasnyálmirigy-, hólyag-, méhnyak- és veserákot is. Ha mérsékeled, vagy leteszed, akkor óriási lépést teszel az egészséges életmód felé.
Kattints a további képekért!

A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...