Azta: Putyin adott tanácsot az embereknek, hogyan is kellene egészségesen élniük

Oroszország és Ukrajna továbbra is háborúban áll egymással, de az orosz elnöknek közben arra is van ideje, hogy egészségügyi tanácsokat osztogasson az embereknek. A szakértők szerint Putyin azonban nem is mond olyan butaságot.

Az orosz elnök egyetemistákkal beszélt erről

A PLOS Medicine folyóiratban nem olyan rég megjelent egy nagyon fontos kutatás. Ahhoz, hogy 40 éves kor felett is megőrizzük az egészségünket, rendkívül fontos a fizikai aktivitást belevinni a mindennapokba.

A rendszeres mozgást végző nők egészsége jelentősen jobb, mint azoké, akik inaktív életet élnek, és ezt sosem késő elkezdeni. A lényeg, hogy ha eddig nem tettük, akkor fokozatosan szoktassuk rá magunkat a sportra, és ne terheljük túl magunkat. Egy 20 perces séta is jobb a semminél.

A galériánkban azt is megmutatjuk, hogy mit gondol erről az egészről az orosz elnök, Vlagyimir Putyin!

Természetesen Oroszország és Putyin megítélése a jelenlegi háborús helyzetben nem túl jó Európában és a világon.
Kattints a további képekért!

Putyin világában nem lehet csak úgy bármit nyilatkozni nyilvánosan. Az orosz férfinak nem kellett volna annyira belemerülnie a filozofálgatásba.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.