Egészség

Soha ne kend magadra ezt az olajat: bizarr szépségápolási trend terjed a neten, az orvosok mindenkit óva intenek a kipróbálásától!

Ha te is elgondolkodtál azon, hogy kipróbálod a TikTok-on óriási népszerűségnek örvendő trendet, akkor jobban teszed, ha kétszer is átgondolod, valóban az arcodra kened-e ezt az olajat!

Nem árt az óvatosság!

A természetes eredetű bőrápoló szerek, illetve natúrkozmetikumok manapság óriási népszerűségnek örvendenek, vannak azonban olyan trendek és termékek, melyek kipróbálásától a bőrgyógyászok mindenkit óva intenek - ilyen például a most elterjedt olajos "arcradír", amely a szakemberek szerint többet árthat, mint amennyit használ. Galériánkból megtudhatod, miről is van szó pontosan, és hogy milyen veszélyeket rejt magában ez a különös, már-már bizarr módszer!

Nem titok, hogy az olívaolaj egy igencsak praktikus és egészségesnek mondható konyhai alapanyag, legyen szó sütésről, pirításról vagy éppen egy salátadresszingről. Igen ám, de manapság rengeteg influencer valami egészen más célra használja ezt az olajat, mint a sütés vagy épp a főzés.
Kattints a további képekért!

Sokak szerint a joghurt vagy épp a tejföl, esetleg a kefir tetején felgyülemlett lé azt jelzi, hogy a termék már rossz és nem fogyasztható, a szakember szerint ez azonban egy óriási tévhit.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.