Egyél napi két banánt, egy hónap múlva döbbenetes eredményt fogsz tapasztalni

Az egzotikus gyümölcsöt nem érdemes kihagyni még a diéta idején sem. Ez az oka!

Banán-kúra

Általában "rettegünk" a banántól, ugyanis sok benne a növényi cukor, ezzel együtt pedig a szénhidrát is. A jó hír az, hogy nem kell teljesen elhagynod még a fogyókúra ideje alatt sem, ugyanis olyan pozitív hatása van az egészségünkre, amit kár lenne veszni hagyni. Igyekezz naponta két banánt elfogyasztani tízóraira és uzsonnára, ugyanis ha ezt a kúrát betartod, akkor egy hónap elteltével csodálatos dolgokat fogsz tapasztalni. Kíváncsi vagy, hogy miket? Akkor lapozd fel galériánkat a részletekért!

Stresszes, depressziós, hangulatingadozással küzdő embereknek kifejezetten jót tesz a napi két banán elmajszolása, méghozzá a gyümölcsben lévő triptofán hormon miatt. A szervezet a triptofánból szerotonint csinál, amit boldogsághormonként is ismerünk. Minél több van belőle, annál jobb lesz a hangulatunk és annál könnyebben, nyugodtabban kezeljük a problémákat. Ráadásként a banán még magnéziumban is gazdag - minden darabban kb. 27 g található -, ez az ásványi anyag a jó éjszakai alvás és a remek hangulat záloga.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, valóban platófázishoz ért a koronavírus-járvány, az adatokban "kiegyensúlyozott helyzet" tapasztalható, de továbbra is óvatosnak kell lenni.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!