Nagy egészség horoszkóp - Csillagjegyed elárulja, mire kell figyelned

Az egészség a legbecsesebb kincsünk, ezt még a csillagok is jól tudják, ezért ellátnak minket olyan tippekkel, melyek megfogadásával sokat tehetünk magunkért. Ebből a horoszkópból kiderül, hogyan előzheted meg a megbetegedéseket és mivel tarthatod magadat csúcsformában.

Bak:
XII.22. - I.20.

Számodra a legnagyobb rizikót az jelenti, hogy hajlamos vagy felfalni azt, ami eléd kerül, a testmozgást viszont nem űzöd annyira szívesen. A kalóriákat sosem számolod, megeszel mindent, amit megkívánsz. Ha ezen nem változtatsz, az előbb-utóbb emésztési problémákhoz és súlygyarapodáshoz vezethet. Válassz kíméletes diétát és testmozgást! Bár az eredmény lassabb, az odáig vezető út biztosabb!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Szerencsés alkat vagy, így nem vagy hajlamos az elhízásra. Ha egészségesen élsz, rendszeresen mozogsz és kiegyensúlyozottan táplálkozol, hosszú távon is boldog és fitt maradsz. Mivel a nehéz ételeket és italokat nem veted meg, könnyen megterhelheted a gyomrodat. A helytelen táplálkozás nem csak a felszedett kilókban mutatkozhat meg, vérnyomásprobléma vagy szívbetegség is kialakulhat.

Halak:
II.21. - III.20.

Az egészséges életmód megszállottja vagy, odafigyelsz arra, hogy mit eszel, mennyit mozogsz, egy kemény edzés meg sem kottyan neked. Ennek ellenére, ha betegség üti fel a fejét, csak a legvégső esetben vagy hajlandó orvoshoz fordulni. Csak a gyógyszerek hatékonyságában hiszel, pedig néhány népi gyógymód, vagy finom gyógytea is orvosolhatja a problémákat, kisebb megbetegedések esetén érdemes őket kipróbálnod!

Fotó: dealsandyou.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!