Egészség

Ez történik a testeddel, ha meleg, mézes vizet iszol: hihetetlen dolgokat tapasztalhatsz!

Ennek az egyszerű, mégis szuper egészséges keveréknek több egészségügyi előnye van, mint azt gondolnád.

Az aranyszínű elixír

A mézet valódi folyékony csodaszernek tartják már ősidők óta, nem véletlenül: az arany elixír nem csupán elképesztően finom, de nagyon egészséges, gyógyító hatású is. Ahogyan azt a WEBBeteg is írja, ez az egyik legrégebbi természetes gyógyhatású finomság, amit már a sumérek, az egyiptomiak és a görögök is fogyasztottak olyan pozitív tulajdonságai miatt, mint a kalcium-, réz-, vas-, magnézium-, mangán-, foszfor-, kálium-, nátrium-, cink-, B- és C-vitamin tartalma. A méz egyebek mellett antiszeptikus, azaz baktériumölő hatással bír, valamint köptetőként és fájdalomcsillapítóként is remekül funkcionál, vízzel érintkezve pedig hidrogén-peroxid szabadul fel a mézben, ami az elhalt szöveteket és baktériumokat feloldja. És hogy milyen előnyei vannak, ha meleg vízzel keverjük és úgy fogyasztjuk? Galériánkat átlapozva megtudhatod!

A mézes meleg víz mindennapos, hosszú távú fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár: a méz antibakteriális tulajdonságai miatt vízben oldva megvédi a szervezetet a fertőző betegségektől, továbbá enyhíti a köhögés gyakoriságát és súlyosságát a gyermekeknél is.
Kattints a további képekért!

A leukoplakia, azaz a fehér foltok a szájban sok mindent jelezhetnek számunkra, de sajnos utalhat szájrákra is a jelenléte, így jobb időben észrevenni ezeket az ártalmatlannak tűnő „elváltozásokat”.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok