Egészség

Vajon a te szervezeted is tele van méreganyagokkal? Ha ezeket a tüneteket tapasztalod, akkor rád fér egy méregtelenítő kúra!

Vedd észre a jeleket, és tarts tisztítókúrát, ha a felsorolt tünetek közül többet is tapasztalsz magadon!

Vajon te teljesen egészséges vagy?

Úgy érzed, hogy mostanában nem vagy a toppon, és furcsa, megmagyarázhatatlan tüneteket produkál a szervezeted? Simán lehet, hogy a méreganyagok, esetleg a szabad gyökök felhalmozódása okozza a problémákat. Ha az alábbi tüneteket tapasztalod, ám nem áll semmilyen betegség a háttérben, akkor itt az ideje egy tisztítókúrának, hogy detoxikáld a szervezeted az őszi és a téli időszakra. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Rossz lehelet: A rossz szájszag nemcsak valamilyen erősen fűszerezett ételtől, a fogmosás elmaradásától, kávétól, esetleg rossz fogtól alakulhat ki, hanem a méreganyagok felhalmozódásától is. Ilyenkor a gyomrod és a májad nem bírja olyan gyorsan feldolgozni a toxinokat, ráadásul a túl sok szénhidrát és cukor is elősegíti a káros baktériumok elszaporodását, melyek "mérgeket" termelnek és lerakódnak az emésztőrendszerben kellemetlen szájszagot okozva.
Kattints a további képekért!

Vess véget pillanatok alatt a gyötrelmes fejfájásnak ezzel a természetes módszerrel, gyógyszerek nélkül!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.