Tünetei, diagnózisa, kezelése - Minden, amit tudnod kell a leukémiáról

Összeszedtük a leghasznosabb információkat.

Leukémiát diagnosztizáltak Caramelék kislányánál

Szörnyű hírről számolt be hétfőn közösségi oldalán Caramel és Szilágyi Szilvi: kiderült, hogy kislányukat, Szofinál leukémiát diagnosztizáltak. Mint írták, az apróság kezelése azonnal megkezdődött, ám a neheze még csak most jön. Mindenkit biztosítottak arról, hogy maximálisan hisznek a gyógyulásban, egyúttal pedig megkérték a sajtó képviselőit, ne keressék őket; érthető módon most csak arra szeretnének koncentrálni, hogy Szofi felépüljön.

Lázas betegség után mentek orvoshoz

A család egyik képviselője a Blikknek mesélte el, hogyan fedezték fel az orvosok a bajt: "Hosszan elhúzódó, lázas betegség miatt vitték orvoshoz Szofit. A kórházban alaposan kivizsgálták a kislányt, majd a vérvétel után közölték a szörnyű diagnózist a szülőkkel. Hétfőn tudták meg Caramelék, hogy beteg a gyermekük. Természetesen lesújtotta őket a hír, de tudják, hogy Szofi meggyógyul. Kivá­lóak az esélyek a gyógyulásra, azonban a folyamat hosszú és nagyon komoly erőfeszítést kíván meg a gyerektől és a szülőktől egyaránt. Caramelék a jövőben mindent ennek a célnak rendelnek alá" - mondta az informátor Szofiról, aki már az első műtétjén is túl van, megkapta az első portját.

A Szofival történtek miatt most nagy figyelem irányul a leukémiára; cikkünk folytatásában összeszedtük, mit kell tudni a betegségről!

Fotók: Instagram/sylviszilagyi

Oldalak

Szólj hozzá Te is!