A joghurt egyik legfontosabb előnye, hogy probiotikumokat – élő, jótékony baktériumokat – tartalmaz, amelyek támogatják az emésztést és a bélrendszer egészségét. Azonban nem minden joghurt egyforma ebből a szempontból: egyes feldolgozott termékekből a hőkezelés során eltűnnek ezek az élő kultúrák. Ha biztosra akarsz menni, keress olyan termékeket, amelyek csomagolásán szerepel a „Live and Active Cultures” jelzés.
3/6
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Élőflórás kultúrák – a bélflóra barátai
A joghurt egyik legfontosabb előnye, hogy probiotikumokat – élő, jótékony baktériumokat – tartalmaz, amelyek támogatják az emésztést és a bélrendszer egészségét. Azonban nem minden joghurt egyforma ebből a szempontból: egyes feldolgozott termékekből a hőkezelés során eltűnnek ezek az élő kultúrák. Ha biztosra akarsz menni, keress olyan termékeket, amelyek csomagolásán szerepel a „Live and Active Cultures” jelzés.