Egészség

Koronavírus-körkép: ezeket az országokat kerüld még el, magas a kockázat

Van, ahol még nem fordult át a járvány a leszálló ágba.

Van, ahol tombol, van, ahol eltűnik

A legtöbb halálos áldozata a SARS-CoV-2 vírus okozta Covid-19 nevű betegségnek továbbra is az Egyesült Államokban van, ugyanakkor a fertőzés intenzitása jelentősen gyorsult Brazíliában, ahol egy nap alatt több mint 30 ezren fertőződtek meg - értesült az MTI. A világban eddig több mint hatmillióan fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 369 156, a gyógyultaké pedig 2 456 790-re emelkedett - tájékoztatta a világsajtót a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem. Hozzátették, hogy a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztelés, és a számontartás kritériumai is különböznek. A fertőzés összesen 188 országban van jelen, de nem mindenhol ugyanolyan intenzitással pusztít.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.