Így kezeld a lábbütyköt! Hatékony és egyszerű módszer

Szerencsés az, aki nem tudja, milyen elviselhetetlen a lábbütyök okozta fájdalom, de aki gyakran hord magassarkú cipőt és genetikai hajlama is van rá, az ismerheti a "bütyök-betegséget". Cikkünkből megtudhatod, hogyan enyhítsd a panaszokat!

Bütyköm, bütyköm...

A bütyköt eltávolítani igen kockázatos és időigényes vállalkozás, csak sebészeti beavatkozással lehet megszabadulni tőle. Az eredmény ráadásul nem minden esetben garantált, egyes pácienseknek idővel újra kialakul a bütyke, de akadnak olyanok is, akiknek a műtét után csak speciális gyógycipőt szabad viselniük.

Házi praktika

Ha nem akarsz búcsút mondani kedvenc tűsarkúidnak, vagy a beavatkozás után pokoli fájdalmakkal küszködve egy hónapon át az ágyat nyomni, akkor a következőket csináld: zúzz össze 5 darab nagy méretű babérlevelet, majd tölts rá 1 dl 90 százalékos alkoholt!

A keveréket hagyd állni egy hétig, aztán ebbe az oldatba márts bele egy tetszőleges méretű gézdarabot, majd a gézt tekerd a bütyködre. Hagyd rajta a gézt éjszakára!

Fotó: talkshoes.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?