Így készülj fel a terhességre - Hasznos tippek leendő kismamáknak

Amikor az ember elhatározza, hogy kisbabát szeretne, élete talán egyik legfontosabb és legmeghatározóbb döntését hozza meg. Ha tudatosan készülünk a gyermekvállalásra, már jó előre érdemes felkészíteni a testünket és lelkünket, hogy aggodalmak és félelmek nélkül tudjuk megélni a terhesség csodálatos kilenc hónapját és magabiztosan várjuk az új családtag érkezését.

1. Változtass az étrendeden

Mielőtt elhatározzuk, hogy kisbabát szeretnénk, érdemes kiiktatni az egészségtelen és káros ételeket az étrendünkből és minél több hasznos tápanyagot tartalmazó zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, ugyanis ha fizikailag erősek és egészségesek vagyunk, akkor az egészséges és probléma mentes terhességre is nagyobb az esélyünk.

2. Gondolkodj pozitívan

Sokan hajlamosak abba a hibába esni, hogy negatív gondolatokkal töltik meg az elméjüket, mint például: "az én testem nem elég erős, hogy kihordjak egy terhességet", vagy "lehet, hogy már túl öreg vagyok ahhoz, hogy anya legyek". Ezeket az erősen negatív gondolatokat kell megpróbálni felcserélni pozitívakra, ugyanis ha az agyunkat folyamatos pozitív impulzusok érik, a testünk is pozitívan fog reagálni.

Fotók: huffingtonpost.com, midworkshypnosis.net

Oldalak