Fontos az egészséged? Akkor ennyi húst szabad fogyasztanod hetente a szakértő szerint

Természetesen ez nem vonatkozik azokra, akik vegetáriánusok, vagy vegánok, mivel ők ugye alapból nem esznek húst. A többségünk azonban imádja, és nem mindegy, mennyi fogyasztunk belőle.

Szépen felépítették, hogyan kellene egészségesen húst fogyasztani

A hús fogyasztásának gyökerei mélyen az emberiség történetében gyökereznek. Körülbelül 2,6 millió évvel ezelőtt, az ősi emberek, a Homo habilis kezdett el állítólag állati húst fogyasztani rendszeresen. Ebben az időben a Föld jelentősen melegebbé és szárazabbá vált, ami arra kényszerítette az ősi embereket, hogy új energiaforrásokat keressenek.

A hús fogyasztása az emberi táplálkozás fontos részévé vált, mivel a hús magas fehérjetartalmú és létfontosságú tápanyagokat tartalmaz.

Természetese egyik hozzávalót sem szabad túlzásba vinni a tányéron, ahogyan a húst sem. A galériánkban megmutatjuk, mi az a mennyiség hetente, ami egészségesnek mondható.

A legtöbb szakértő nem beszél rá senkit sem arra, hogy ne egyen húst, és arra sem, hogy egyen, de abban egyetértenek, hogy mértékkel igazából mindenből kellene fogyasztanunk.
Kattints a további képekért!

A magyar boltokban már nagyon megnézi az ember, hogy mire költ. Természetesen akadtak olyan termékek, amik alaposan megdrágultak, míg mások olcsóbbak lettek.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.