Három sokkoló dohányzás elleni kampányfilm

Számtalan formában próbáltak már a dohányzók lelkére hatni: reklámfilmek, plakátok, elrettentő szövegek. Nézzük meg ezeket! Íme, a három leghatásosabb kampánytermék!

Képekkel ijesztgetnek
2012 szeptemberétől már csak képes figyelmeztetéssel ellátott dohányterméket szabad gyártani Magyarországon, amivel egy újabb löketet adnak a hosszú évek óta tartó dohányzás elleni forradalomnak. Egy amerikai kutatás szerint a képi elborzasztás valamivel hatékonyabb, mint ennek a szöveges formája, így azt remélik, hogy egy éven belül akár 10%-kal is csökken a dohányosok száma. A változás nem csak a cigarettadobozok külsejét fogja érinteni, hanem az árát is, sőt a trafiktörvény elfogadása után kevesebb helyen fogják árulni a mérgező árucikket.

Reklámfilmekkel a dohányzás ellen
Amerikában és Angliában rendszeresek a dohányzás ellen készített prevenciós kampányok, de sajnos a mai napig nem sok sikert értek el. Ez a reklámfilmkészítőket egyáltalán nem tartja vissza, sőt egyre rémisztőbb végeredményekkel állnak elő, nem törődve semmivel, csakis a céllal, mégpedig, hogy minél többen szokjanak le a dohányzásról!

Megrázó

Megható

Ötletes

Oldalak