Egészség

Még akkor is roncsoljuk a hajunkat, mikor az igazak álmát alusszuk: 4 rossz szokás, amivel alvás közben súlyosan károsíthatod a hajad

Úgy érzed, egy ideje már nem nő a hajad? Könnyen lehet, hogy az alvás közben elkövetett apró hibák miatt károsodik, melyeket apró odafigyeléssel kiküszöbölhetsz és a hajkoronád is hálás lesz érte.

A hajunk is igényli a törődést, de nem csak a samponnal

Ha a hajad száraz vagy festve van, muszáj odafigyelni arra, hogy minden károsodást elkerülj. Hajunk ápolása azonban messze túlmutat azon, hogy kiválasszuk a megfelelő sampont és balzsamot a drogériában. A hétköznapjaidban, kiemelten alvás közben is sokat tehetsz hajad állapotának megőrzéséért.

Nedves hajjal fekszel le Érthető, ha vannak olyan napok, amikor alig van erőd ahhoz, hogy egyáltalán a sminket lemosd az arcodról, nemhogy még neki állj megszárítani a hajad, azonban magadnak teszel jót, ha ezt nem hagyod ki. A nedves haj ugyanis nagyon törékeny és az éjszakai forgolódás károsíthatja a szálakat.. Jobb, ha lefekvés előtt néhány órával megmosod a hajad, majd hővédő használata mellett megszárítod.
Kattints a további képekért!

Forrás: BrightSide Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.