Egészség

Egyre nagyobb a fertőzésveszély: Így erősítsd gyermeked immunrendszerét

Készítsd fel szervezetét az új tanévre.

Fertőzés

A nyári szünetben a gyerekek viszonylag kevesebb időt töltenek társaságban, így egyes betegségek könnyebben elkerülik őket. Most viszont, az iskolába visszatérve újabb veszélyek leselkednek rájuk: vírusok, baktériumok, paraziták. Ezért minél inkább meg kell erősíteni immunrendszerüket. Ezáltal ugyanis ellenállóbb lesz az olyan betegségekkel szemben, mint például a tüdőgyulladás, a mandula- és arcüreggyulladás, valamint egyéb légúti megbetegedések.

Immunrendszerük megerősítése amiatt is különösen fontos ebben az időszakban, mert ősszel, amikor a nappalok hűvösek, de napközben még nyárias az időjárás, könnyebben megfázhatnak. Próbáljáld ki ezeket a praktikákat, hogy a lehető legjobban feltöltsd gyermeked vitaminkészleteit.

A részletekért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!