Egészség

Fejfájás kínozta a férfit - Majdnem az életébe került, hogy halogatta az orvost

Éveken át tapasztalt erős fejfájást egy texasi férfi. Nem akarta elhinni az orvosi diagnózist.

Csak legyintett rá

Bármilyen elviselhetetlenné is fokozódik olykor-olykor egy makacsabb fejfájás, sokszor nem akarunk orvoshoz fordulni vele. Csökönyösségünk pedig legtöbbször megbosszulja magát. Így történt ez annak a texasi férfinek az esetében is, aki hosszú éveken keresztül tapasztalt megmagyarázhatatlan eredetű, erős fejfájást, ám csak legyintett a tünetre. Nem kellett volna. A fejfájás végül hányáshoz vezetett. A beteg ekkor vett erőt magán, és végre-valahára felkeresett egy kezelőorvost. A sokkoló diagnózis hallatán azonban valósággal összeomlott!

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.