Egészség

Állandóan viszket a fejbőröd? Erre a súlyos betegségre is utalhat ez az idegtépő tünet!

A fejbőr viszketése nem mindig allergiás reakcióra vagy érzékenységre utalhat, hanem akár egy sokkal komolyabb problémára is.

Ne hagyd figyelmen kívül, ha régóta tart már

A fejbőr viszketéséről először mindenkinek az jut eszébe, hogy talán sampont kéne cserélni, hiszen sok esetben a különböző kozmetikai szerek és kemikáliák okozzák ezt az idegesítő, már-már elviselhetetlen problémát, ami akár odáig is fajulhat, hogy az ember véresre vagy épp sebesre vakarja a fejét. Különböző allergiás reakciók jele is lehet a viszketés, vagy épp a korpáé, ha azonban a dolog huzamosabb ideje tart már, akkor nem érdemes figyelmen kívül hagyni, ugyanis egy súlyos betegség egyik jele, tünete is lehet a folyton viszkető fejbőr. Galériánkból megtudhatod, miről is van szó pontosan!

Abbas Kanani gyógyszerész mindenkit arra figyelmeztet, hogy a fejbőr rendszeres viszketését nem feltétlenül a rossz samponválasztás okozza, hanem akár egy olyan egészségügyi problémát is jelezhet, amely rengeteg embert érint, és megéri komolyan venni.
Kattints a további képekért!

A moringa levélből készült főzetről sokan nem is hallottak, pedig hihetetlen hatással lehet szervezetünkre és külsőnkre, ha minden egyes nap fogyasztunk belőle egy keveset éhgyomorra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.