Az emulgeálószereket az élelmiszerek összetevőlistáján általában E-számokkal jelölik. Meg is mutatjuk, hogy melyek közülük azok, amiket a leggyakrabban használnak! Lecitin (E322): ez megtalálható csokoládéban, margarinban és pékárukban. Mono- és digliceridek (E471): Széles körben használják pékárukban, jégkrémekben és margarinban.
3/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Az emulgeálószereket az élelmiszerek összetevőlistáján általában E-számokkal jelölik. Meg is mutatjuk, hogy melyek közülük azok, amiket a leggyakrabban használnak! Lecitin (E322): ez megtalálható csokoládéban, margarinban és pékárukban. Mono- és digliceridek (E471): Széles körben használják pékárukban, jégkrémekben és margarinban.