Ennyi még neked is belefér - Napi 20 perc a teljesebb önmagadért!

Jövőre végre elkezdek futni. Le fogok fogyni. Leteszem a cigit. Ezentúl jobban hallgatok magamra. Több időt töltök a hobbimmal. Ismerősek ezek a fogadalmak? Ha igen, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy hogyan folytatódik a történet... (x)

Ne szépítsünk a dolgon

A legtöbb életmódváltás kudarcba fullad. Ettől függetlenül az önvizsgálatot azért érdemes megtartani: miért nem sikerült elérni kitűzött célunkat? Ha őszinték vagyunk, akkor könnyen kiderülhet, hogy túl nagy célt tűzünk ki magunk elé, olyan dolgokra próbáltuk rávenni magunkat, amik másnak lehet, hogy jól működnek, de tőlünk távol állnak. Szóval, ha már kritikusak voltunk magunkkal, akkor legyünk egy kicsit engedékenyek is, lássuk be, rengeteg dolgot csinálunk... Próbálunk az élet minden területén és szerepében helyt állni: feleségként, barátnőként, barátként, családanyaként, üzletasszonyként, ki tudja még hány szerepben…?! Nem csoda, ha a hirtelen jött fogadalmak maguk alá temetnek.

Akkor mégis hogyan?

A kérdés persze jogos: hogyan tudunk tenni azért, hogy egy teljesebb, egészségesebb életet tudjunk élni? Próbáljuk meg másképp! Ha a hét mérföldes lépés nem jött össze, akkor lépegessünk apróbbakat! Ebben segít az MKB Bank nemrég elindított #20percegészség programja, amely olyan egyszerűen megvalósítható tanácsokkal van tele, amik mindössze napi 20 perc ráfordítással is könnyen beépíthetők a zűrös hétköznapi rutinba. Egy-egy ismert blogger szakmai támogatásával 4 témát dolgoznak fel: egészséges táplálkozás, mozgás, családdal töltött idő és a saját magunkra fordított idő.

Így már kicsit könnyebbnek tűnik az életmódváltás, nem? Ha szeretnél egy kis inspirációt meríteni, vagy pár egészséges és könnyen megvalósítható tippet olvasni, akkor csatlakozz a program Facebook-csoportjához! Ha pedig neked is vannak 20 perces fortélyaid, esetleg olvastál olyan cikkeket, amik szerinted másnak is hasznára válna, akkor oszd meg őket a többiekkel!

Fordíts 20 percet a teljesebb magadra!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!