Egészség

Lesújtó végeredmény: ezek a legegészségtelenebb italok - Fotók

Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.

Sokkoló lista

A TWN.hu cikke szerint ha csak vizet vagy cukrozatlan teát iszunk, az hamar unalmassá válhat. Nem csoda, hogy sokan iszunk naponta üdítőket, turmixot, limonádét vagy akár sört, bort is. Ezek a csillogó csomagolású finomságok könnyen elcsábítják az embert. "Ez időnként talán rendben is van, de kivételnek kellene lennie. Mert bár a limonádék, jeges teák és hasonlók tényleg nagyon finomak, kutatások bizonyították, hogy hosszú távon egészségügyi problémákhoz vezethetnek" - írja a bulvárportál. Vajon mely italok tehát különösen egészségtelenek és károsak az egészségre? Teszi fel a lap a kérdést, de hamar meg is válaszolja azt. Ugyanis nemrég készült el egy tanulmány, ami erre adott választ. Így már nem kérdés, melyek a legegészségtelenebb italok és melyek azok, amiket jobb lenne kerülni. A top 5-öt most eláruljuk mi is, lapozd fel a galériánkat!

5. Jeges tea - Bár a jeges tea népszerű frissítő ital, gyakran tele van cukorral és más egészségtelen adalékanyagokkal. Túlzott fogyasztása többek között elhízáshoz vezethet. Azonban könnyedén elkészítheted magadnak a saját, cukrozatlan jeges teádat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.