Kiderült, tényleg azért véknyabbak-e a dohányosok, mert cigiznek

Nincs mese, a dohányosok testtömege általában valóban alacsonyabb, mint a nemdohányzóké. A kutatók megvizsgálták, van-e összefüggés.

Meglepő bizonyítékokat tártak a világ elé

A dohányzás számos betegség kockázatát növeli, beleértve a szívbetegségeket, a stroke-ot és a tüdőrákot. A dohányfüstben lévő káros anyagok, mint például a nikotin, a katran és a szén-monoxid, károsítják a szervezet szinte minden szervét.

A dohányzás továbbra is a korai halálozások vezető oka. Ha le akarunk szokni, akkor fontos, hogy kerüljük a dohányzáshoz kapcsolódó ingereket, mint például az alkoholfogyasztást vagy a kávézást, és találjunk új módokat a stressz kezelésére.

Viszont mi a helyzet azzal, hogy sokan meghíznak a leszokáskor? Aki cigizik, az valóban nem tud elhízni? A galériánkban választ adunk minden kérdésre!

Statisztikák bizonyítják, hogy a dohányzók valóban többnyire véknyabb testalkatúak, mint a nemdohányzó társaik.
Kattints a további képekért!

Már kutatások is bizonyítják, hogy az agyműködésre is hatással van.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.