Egészség

Nem a kávé vagy a tea az: ez a népszerű reggeli ital teljesen tönkreteszi a fogaidat a fogorvos szerint

Kerüld messziről a közkedvelt, reggel fogyasztandó „csodaitalt”, ha szép és egészséges fogakra vágysz.

Jobban roncsolja a fogakat, mint gondolnád

A megfelelő szájhigiénia rendkívül fontos egészségünk szempontjából, ez pedig sokkal többről szól, mint a napi többszöri fogmosás, fogselyem, illetve szájvíz használat. Érdemes ugyanis alaposan átgondolni, hogy miket eszünk és iszunk, és bizony nem csupán a nyilvánvaló káros élelmiszerekre vagy épp italokra kell odafigyelni, ha csillogó, vakítóan fehér és ép fogakat szeretnénk. Azt például mindenki tudja, hogy a túlzott kávé- és teafogyasztás csúnya foltokat hagyhat a fogakon, ahogyan a cukros üdítők sem tesznek jót nekik, de van egy olyan egészséges ital, amelyre senki sem gyanakodna, hogy árthat a fogsornak, pedig a fogorvos szerint így van. Ez a bizonyos reggeli „csodaital” ugyanis óriási pusztítást végezhet a szájban, ha túl gyakran és túl sokat fogyasztunk belőle – hogy miről is van szó pontosan, azt galériánkból megtudhatod!

Évek óta hatalmas trend a fogyni vágyók körében egy bizonyos, házi készítésű ital, amely állítólag segít a gyors súlyvesztésben, sokan azonban gondolkodás nélkül, akár literszámra is képesek inni, ami Dr. Khaled Kasem fogorvos szerint óriási hiba.
Kattints a további képekért!

Te mit szoktál reggelizni? Nos, ha neked is gyakran indul a napod úgy, hogy már kora reggel fel vagy puffadva, akkor ezt a finomságot mindenképp érdemes beiktatnod az étrendedbe.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Vészesen közeleg a határidő: ma, azaz május 21-e éjfélig tudod kiegészíteni, valamint elfogadni a NAV által elkészített szja-bevallási tervezetet. Ha mindezt mégis elmulasztanád, komoly...