Egészség

Semmiképp se edd meg, ha van otthon! Kis mennyiségben is rákkeltő anyag miatt hívott vissza egy csokit a Nébih

Ha esetleg vettél ilyen csokit, semmiképp se fogyaszd el, ugyanis határérték felett van benne egy anyag, ami kis mennyiségben is komoly károkat okozhat.

Májkárosító, mérgező, rákkeltő

Múlt héten is beszámoltunk egy Nébih által kiadott termékvisszahívásról, akkor a Szatmár gyomorkeserű és egy gluténmentesnek eladott termékről volt szó, most azonban egy csokoládéra hívta fel a figyelmet a hatóság.

Határérték feletti aflatoxin tartalom miatt visszahívják a Cachet márkanevű, 72 százalékos kakaóval készült mandulás étcsokoládét - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn az MTI-vel. A kép illusztráció, a termékvisszavonás a mandulás étcsokoládéra vonatkozik.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...