Egészség

Női klumpa: könnyű, mintha semmi sem lenne a lábadon

Felpróbálni és megszeretni: teljesen egyéni igényekre szabható Batz klumpa, mely valóban gondoskodik lábaid jóllétéről.

Kényelmes, gyógyhatású viselet

Ha rákeresünk a klumpa szóra a következő magyarázatot kapjuk: „cipő, ami jól illeszkedik a talphoz, és ezért kényelmes, gyógyhatású viselet.”

Mi sem fogalmazhattuk volna meg jobban, a kényelmi klumpák a Batz flotta “zászlóshajói”, igazi komfort darabok csak jót tudunk mondani róluk. Nagybetűs kényelem selymesen puha bőrből, szavakkal nem lehet kifejezni, bele kell bújni. Jó indok, hogy újra indulnak a dolgos hétköznapok és mi továbbra is a kényelemre szavazunk. Ismerd meg Te is legnépszerűbb klumpáinkat az FC04 és FC10 modelleket.

klumpa bütykő gyógyítása

Klasszikus klumpák

Batz FC04 női klumpa fehér és fekete színben. Tradicionális, több mint 10 éve gyártott, folyamatosan fejlesztett 100% valódi bőrből készült papucs, a márka egyik oszlopos tagja. Az anyagfelhasználásnál kizárólag a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő bőröket alkalmaztuk. Anatómiai kialakítású talpszerkezete maximális kényelmet biztosít a lábnak. Vastagon párnázott gallér-részének és párnázott talpszerkezetének köszönhetően a márka egyik legkényelmesebb modellje.

Batz FC10 női klumpa piros, kék és fehér színben. A klumpák klasszikus darabja, a manufaktúra “zászlóshajója”, csak jót tudunk mondani róla. Ideális viselet Neked, ha állómunkát végzel, mert estére sem fogod fájlalni lábaidat. Könnyű viselet, a vajpuha bőr szinte simogatja lábat, a benne lévő – egyébként könnyűszerrel cserélhető – talpbetét pedig gondoskodik róla, hogy szinte azt érezd, semmi sincs a lábadon. Anatómiai kialakítás, hogy minden FC10 tulajdonosa elégedett legyen választásával. Fehér, kék és piros színekben jár a felsőfokú kényelem.

Kivehető talpbetéttel

Felpróbálni és megszeretni: teljesen egyéni igényekre szabható klumpa, mely valóban gondoskodik lábaid jóllétéről. Mitől ilyen kellemes viselet? Először is az anatómiai kialakítástól, az anatómiai lábágytól, ami követi a láb vonalát, és nem akarja másmilyenné alakítani azt. Másodszor pedig attól, hogy kivehető talpbetétes lábbeliről van szó, tehát viselője akár egyedi talpbetétet is helyezhet bele. Nemcsak a komfortfokozata erős a klumpáknak, hanem látványban is magas pontszámot kap. Nőies, kecses vonalak, és a mindenhez passzoló színek, amelyeket sokan szeretnek. Ha eddig még nem volt, válassz klumpát magadnak őszre, és egész nap jól lesznek lábaid.

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.