Minden éjjel ugyanabban az időpontban ébredsz fel? Ezt jelenti

Elmondjuk, mire utal a rendszeres ébredés, és segítünk, hogyan tudsz mindent "kézben tartani"!

Idő: este 9-től 11-ig

Az emberek többsége általában ekkor hajtja álomra a fejét. Az endokrin rendszerünk elkezdi kiegyensúlyozni önmagát, az enzimraktárak újra feltöltődnek. Az endokrin rendszer a belső elválasztású mirigyek rendszere; egy központ által irányított "egységek" hálózata, amelyek kommunikálnak egymással. Az "egységek" a belső elválasztású, azaz endokrin mirigyek, a kommunikáció pedig az általuk termelt hatóanyag, a hormonok útján zajlik.

Ha ebben az időpontban szinte soha nem tudsz elaludni, az azt jelenti, hogy még mindig a nap eseményein töröd a fejed, vagy már a holnapra készülsz. Ismételgess pozitív mantrákat, amik segítenek megnyugodni, lecsillapítani háborgó idegeidet. Ha túl keveset vagy túl sokat ettél, az is gátolhatja az elalvást.

Idő: este 11-től hajnali 1-ig

Ha mindig ebben az időpontban ébredsz fel, az azt jelenti, hogy túl sok bosszúságot, sértődést, nehézséget hordozol magaddal. A 24 órás energiakörforgásban ekkor fordul át a yin yangba. A yang energiája hihetetlen aktivitást hordoz magában, és a tested akkor fogja jól bírni a megpróbáltatásokat a következő napon, ha eleget raktározol el belőle. A legtöbb, amit tehetsz, hogy gyakorlod az önszeretetet és az élet apró örömeinek az értékelését; ha ez sikerül, akkor nyugodt maradhatsz és életerőt is raktározhatsz, ami átsegít a nehézségeken.

Fizikailag az epehólyagod jelezhet ilyenkor: túl sok zsíros, egészségtelen fogást ettél, amivel eltelt a szervezeted. Igyekezz kitisztítani magad!

Klikk a folytatásért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!