4 étel, amely hatásos a rák ellen - A kutatók is ezeket ajánlják

A Huffingtonpost szerkesztői a legutóbbi kutatási eredményeket megvizsgálva összegyűjtötték azokat az élelmiszereket, amelyeket fogyasztva csökkenthetjük a rák kialakulásának kockázatát. Lássuk, mely ételeket ajánlott beiktatni az étrendünkbe!

Paradicsom

A paradicsom antioxidánsa a likopin, amelyről már több kutatás is bizonyította, hogy a nőknél csökkenti a mellrák kialakulásának kockázatát. Emellett a férfiaknak is érdemes fogyasztaniuk, ugyanis 3 brit egyetem kutatói is rávilágítottak arra, hogy a nagyobb mennyiségű likopinbevitel összefüggésben áll a prosztatarák kialakulásának csökkenésével. Nem utolsósorban jótékony összetevőinek hála a májrák ellen is hatékony.

Kurkuma

Az indiai fűszer, a kurkuma összetevője, a kurkumin számtalan jótékony tulajdonsága mellett képes megakadályozni a mellrák kialakulását, emellett gátolja a vastagbélgyulladás okozta daganat létrejöttét is.

Fotók: healthetimes.com, physicalgraffitea.com

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.