Egészség

Állj te is rajtvonalhoz! Vár a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

Mindegy, hogy sokat futsz vagy keveset, állj rajthoz Te is a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál valamelyik távján! Október második hétvégéjén több tízezer futó társaságában élvezheted Te is a közös mozgás örömét.

Egy hétvége, tizenöt táv

A 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál a budapesti futóősz legnagyobb és az ország egyik legnépszerűbb szabadidősport eseménye. Egyrészt a sportolás szerelmeseinek biztosít lehetőséget, hogy próbára tegyék erejüket, másrészt kiemelt célja, hogy minél több emberrel megszerettesse a mozgást, valamint felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. A kétnapos eseményen 15 táv, 10 rajt és sok egyéb érdekesség várja a résztvevőket.

SPAR Maraton 2022 október 8-9. Budapest

Fókuszban az egészségtudatosság

A SPAR Magyarország idén is névadó főszponzorként segíti hazánk egyik legnagyobb szabadidős sporteseményét. A cég hosszú évek óta saját munkatársai részére ingyenes nevezést biztosít, ezzel is motiválva őket a sportolásra. A budai Pázmány Péter sétányon található idén is a kiállítói sor, ahol a SPAR Életmód stand ezúttal is várja a sportolókat és szurkolókat egyaránt. A kilátogatók egészségtudatos életvitellel kapcsolatos nyereményjátékokban vehetnek részt, valamint mindkét nap válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással, vagy akár a sportolással kapcsolatos kérdéseikre a SPAR szakértőjétől, Turcsák Katalintól.

SPAR Maraton 2022 október 8-9. Budapest

Zével és csapatával is találkozhatsz

Fördős Zé, és a Street Kitchen válogatottja is részt vesz a 37. SPAR Budapest Maraton® Futófesztiválon. Szombaton, a Hervis váltó rajtja előtt, vasárnap reggel pedig a Tolle Maratonstafétát megelőzően találkozhatsz velük a SPAR Életmód standnál, a Pázmány Péter sétányon. Az otthonmaradóknak is kedveskednek majd élő bejelentkezéssel a Street Kitchen és a SPAR Magyarország közösségi média csatornáin. A Street Kitchen csapata az eseményt megelőzően futóknak szóló receptekkel és tippekkel készíti fel az érdeklődőket.

Jótékony célt is szolgál

Az esemény 15 versenyszámában több mint 6-700 adománygyűjtő, vagy részvételével nemes ügyet támogató induló várható. A helyszínen jótékonysági kiállítói sor is várja a látogatókat, ahol többek között a Máltai Manufaktúra termékeit is megkóstolhatják a vendégek a szeretetszolgálat food truck-jában.

Állj Te is rajtvonalhoz! Látogass el a https://www.sparbudapestmaraton.hu/ weboldalra és nevezz!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Egészség
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.