Egészség

30 kilót fogyott a családanya, Krénn Dia

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart a tiltott fogyasztószerek körül kirobbant botrány. Krénn Dia azonban elárulta, hogy neki milyen más módszerrel sikerült lefogynia.

Krénn Dia a fogyást természetes módon érte el, mégis volt, aki a cukorbetegek által használt, fogyasztó hatású gyógyszernek akarta tulajdonítani a nehezen leadott kilókat.

„Általában pozitív visszajelzéseket szoktam kapni és az is volt a célom, hogy a hozzám hasonló cipőben járóknak segítsek az egészséges, gyorsan és Airfryerben elkészíthető receptvideóimmal. Volt azonban olyan, aki azzal vádolt, hogy Ozempic-kel, vagyis a cukorbetegek számára felírható gyógyszerrel fogytam. Ez azért is esett rosszul, mert nagy eredménynek tartom, hogy az életmódváltásomnak köszönhetően megszabadultam nem csak 30 kilótól, de az inzulinrezisztenciára szedett gyógyszeremtől is” - kezdte Krénn Dia, aki két évvel ezelőtt határozta el, hogy mindent megtesz azért, hogy egészséges életmóddal megszabaduljon a felesleges kilóitól.

Fél év alatt 28 kilótól szabadult meg

Dia fél év alatt 28 kilót adott le, ezután pedig már csak a súlytartás volt a célja, de így is megszabadult további két kilótól, így érte el a 30 kilós fogyást. Az édesanya egy, a kardiológusánál tett látogatás után határozta el, hogy változtatnia kell az életmódján, ha sokáig szeretne még a családja körében lenni.

„Nagyon magas volt a pulzusom, már ébredéskor 100 fölötti értéket mutatott, és a vérnyomásommal is gondok voltak. Amikor elmentem a kardiológushoz, azt mondta, olyan állapotban van a szívem, mint egy autó, amivel kiállnak az autópályára és kettesben leszáguldanak a Balatonig. Hozzátette, hogy rajtam múlik, mennyit bír a „motorom”. Sokkolt amit mondott, de én is éreztem, hogy sok a szervezetemnek az a súly, amit cipel” - emlékezett vissza Krénn Dia, aki két éve októberben változtatta meg gyökeresen a szokásait.

„Egy életmódváltó csoportba léptem be, de az inzulinrezisztenciám miatt nem mindent ehettem az ott megosztott étrendből, ezért dietetikus segítségével elkezdtük kikísérletezni a vércukrom mérése mellett, hogy mire hogy reagál a szervezetem” - mesélte Dia.

Egészséges Airfryer

Az édesanya férje tanácsára kezdte el megosztani receptvideóit a TikTokon. Az ételeket mindig a legegészségesebb módon, olaj nélkül forrólevegős fritőzben, Cosori Airfryerben készíti.

„Hét közben csak magamra főzök, ezért olyan ételeket készítek, amelyek fél óra alatt elkészíthetőek és egyszemélyesek. Kezdetben egy egyszerű Airfryert használtam, majd rátaláltam a Cosori Dual Base készülékre, ami alapjaiban változtatta meg az életem.” - ecsetelte Dia.

Dia büszke arra, hogy teljesen természetes módon, a saját akaratából, a saját erejéből érte el a kitűzött célt és ma már nem csak egészségesnek érzi magát, de a tükörből is olyan kép néz vissza rá, amire már boldogan visszamosolyog.

Oldalak

Egészség
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.