Narancsbőr helyett kikapcsolódás és kényeztetés

Amikor reggel a tükör előtt állva azon kesergünk, hogy Katy Holmes-nak, vagy Gwyneth Paltrow-nak miért nincs narancsbőre, nekünk pedig miért van, akkor ugye jó lenne, ha valaki odasúgná a fülünkbe, hogy minden rosszban van valami jó!

Mi nők, nagyon hiúak vagyunk és utáljuk a narancsbőrt. Annyira utáljuk, hogy bármit képesek vagyunk érte megtenni. Eltűrjük a fájdalmat, ha kell éjjel, nappal krémekkel kenegetjük magunkat, kínkeservesen tornázunk, annyi vizet iszunk, hogy majd kidurranunk, vagy éppen gyötör az éhség, pedig azt állítják, hogy amit eszünk, az laktat és kiválóan méregtelenít.

spaKomplett és hatékony kezelés
Én viszont ismerek egy helyet, ahol szívesen segítenek a „hiú” hölgyeknek, ahol komplett és hatékony kezeléscsomagokkal már sokunk bőre feszesebb, ragyogóbb, szebb lett. Nekem is végre hosszú hónapok gyötrődése után ELTŰNT A NARANCSBŐR LÁBAMRÓL!

A Parlament mellett található ez az elegáns, hangulatos hely, ahová talán sohasem tértem volna be, ha nem lett volna az a bizonyos narancsbőr a lábamon. Egy szokás, ami lehet, hogy sosem vált volna részévé a mindennapjaimnak, ha nem lettek volna azok a fránya gödröcskék. Egy élmény, amit lehet, hogy sosem tapasztaltam volna meg, ha tökéletes lett volna a testi-lelki egyensúlyom.

Semmi fájdalom, semmi megerőltetés, csak kényeztetés, pihenés és relaxáció, kellemes életérzés, elfelejtett gondok, elfelejtett narancsbőr.

Exkluzív környezet, profi szakemberek
A Magnolia Day Spa Budapest szívében található elrejtett csoda, mely több mint 60 terápiás, egzotikus és indiai alapokon nyugvó masszázsa közül 3 kifejezetten hatékony csatát vív a cellulitisz ellen, miközben ti csak pihentek. Pihenés, nem is ez a megfelelő szó, mert az élmény, amelyet a hely kínál, az felér egy varázslattal. A vendégközpontúság jegyében, minden esetben, a szolgáltatásaikat igénybevevőket egy üdvözlő rituáléval fogadják, melybe beletartozik a kiválasztott kezelés részletes ismertetése, illetve az arra való felkészítés termékmintákkal, rövid masszázzsal és relaxálási lehetőséggel, ami alatt lehet olvasgatni, teát és gyümölcsöt fogyasztani. Ez után jöhet a kezelés, ami általában többet ad a vendégnek, mint amiről valaha is álmodott. Az exkluzív környezet, különleges ízek és illatok, hidroterápia, Kneipp medence és szauna világ, valamint a profi szakemberek a garancia a felejthetetlen élményre.

Lássuk, hogy a Magnolia Day Spa-ban, hogyan varázsolják el a cellulitiszt, miközben masszázsfantasztikusan érzitek magatokat:

Az Indiából származó Pindasweda masszázs az élet 5 elemével ajándékoz meg titeket. A csakrapontokat stimuláló aromamasszázs valóságos energiabomba testnek és léleknek. A rituálé során megtapasztaljátok a nyugalom, a harmónia és a biztonság teljességét. Gyógynövényekkel teli, langyos olajjal átitatott, finom tapintású, kellemesen meleg, kis zsákocskákkal gyengéden átmasszírozzák a testeteket. Az illóolajok aromájának köszönhetően elutaztok lelketek, szellemetek eddig még ismeretlen birodalmába, miközben az alkalmazott ayurvedikus anyagoknak és a masszázstechnikának köszönhetően testetek puhább lesz, megszabadul a méreganyagoktól, a gyulladások és a narancsbőr látványosan csökken.

A Perzsia tüze masszázsnál a tüzes keleti fűszer bors ereje segít, hogy bőrötök megtisztuljon, és újjászülessen. A teljes tisztulás folyamata alatt érezhetitek és megtapasztalhatjátok a kelet varázsát, pezsgését, lázba hozó, érzékekre ható illatát, zenéjét, hangulatát. A kezelés előtti pár perc szauna elhozza nektek a kelet fülledtségét. A holt-tengeri sót, illóolajokat tartalmazó bőrradírozás hámlasztja, élénkíti bőrt és felkészíti a hatóanyagok befogadására. Az ízületi kimozgatások elősegítik a test teljes ellazulását. A borsos, citrus illatú fehér iszappakolás tisztító hatása, ásványi anyagainak összetétele megfiatalítják, és
energiával töltik fel a bőrt, valamint a mikro keringést reaktiválva jelentős hatással vannak minden típusú narancsbőrre.

Harmadik cellulitisz elleni kezelésként a Magnolia Day Spa, nem egy masszázst, hanem egy nagyon erős bőrfeszesítő, és látványos méregtelenítő, tisztító hatással bíró pakolást kínál. A tőzeg iszapos pakolás bőr- és pórustisztító, ásványi anyagokat pótló, gyógyító és méregtelenítő hatása hozzájárul a bőr megújításához, a perifériális mikro-keringés újraaktiválásához és a bőr pH-jának helyreállításához. Speciális thermo-aktivátor folyadékot hozzákeverve fájdalomcsillapító hatású.

Ugye milyen jó, hogy van narancsbőrünk? Egy nyomós okkal több, hogy ellátogassunk a varázslatos Magnolia Day Spa-ba egy kezelésre, mely nem csak a testünkkel művel majd csodát, hanem a lelkünkkel is.

Márpedig minden nőnek, így nektek is jár ez a hely!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!