Szexi tippek a huncut karácsonyért - Forróbbak, mint az ünnepi puncs

A karácsony általában a családé, de ha olyan szerencsések vagyunk, hogy egy estét kettesben is ünnepelhetünk a szerelmünkkel, akkor érdemes kihasználni, és a hagyományos ajándék mellett néhány extra programmal is készülhetünk. Hidd el, ha ezeket a tippeket beveted, a pasidnak ez lesz élete legjobb ünnepe!

Piknik a szobában

A karácsonyfa, egy puha pléd, gyertyafény, halk zene, na és ti ketten…jól hangzik, ugye? Mert mi nem tudunk elképzelni tökéletesebb szentestét! Terítsünk le egy takarót, és vigyünk finom nasikat, mondjuk epret, pezsgőt, csokit, aztán gyújtsunk gyertyát, és vessük bele magunkat a romantikába! Ha pedig fel akarjuk pörgetni egy kicsit a dolgot, akkor szabaduljunk meg a ruháktól is.

Forró fondüparti

Ha arra gondolunk, hogy mi az, ami finom és szexi egyben, akkor egyértelműen a fondü jut eszünkbe! Lehet ez akár egy kis közös ajándék magatoknak, de az biztos, hogy élvezni fogjátok a meleg csokiba mártott gyümölcsöket. Aztán persze, senki nem mondta, hogy a csokoládét csak az eperre lehet kenni…

Szexi kívánságlista

Oké, a kívánságlistát karácsony előtt szokás írni, legalábbis a simát…de ezt nem! Ha igazán forró estét szeretnénk, akkor vegyünk elő egy-egy papírt, és beszéljük meg a párunkkal, hogy mindketten ráírjuk azokat a titkos vágyainkat, amiket eddig még nem próbáltunk közösen. Aztán cseréljük ki őket, és igyekezzünk teljesíteni legalább egyet a másik cetlijéről. Persze, ha nagyon belejöttök, akár az összes is belefér!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.