A 6 legszebb hajdísz karácsonyra – Pillanatok alatt ünnepivé teszik a megjelenésünket

A karácsonyi szetthez nálam nélkülözhetetlen egy jó frizura, de ha éppen nincs mindig kedvem bonyolult hajkoronát készíteni, akkor egy másik trükkhöz folyamodom: bevetek egy csodás hajdíszt, amivel pillanatok alatt ünnepi lesz a megjelenésem. Idén is ezt tervezem, és most össze is gyűjtöttem a legszebb hajékszereket az üzletekből, neked pedig csak válogatnod kell közülük!

Királynői hajékszer

Ha egy elegáns partiba indulunk, akkor ezzel a gyönyörű köves dísszel biztosan mi leszünk az este királynői. Elég, ha csak megmossuk és megfésüljük a hajunkat, majd ráillesztjük, de ha még jobban fel akarjuk turbózni a frizuránkat, készíthetünk hozzá laza hullámokat is.

Ünnepi virágkoszorú

Bár a virágos díszeket eddig a fesztiválok legnagyobb slágereként ismerhettük, nyugodtan bevethetjük őket télen is, persze csak a szolidabb verziókat. Ez a bordó-zöld árnyalatú koszorú például a karácsony színeiben pompázik, nekünk pedig a magyalágat és a mikulásvirágot idézi meg. Egyszerű ruhákhoz tökéletes!

Különleges hatás

Ha igazán bevállalósak vagyunk, akkor a homlokunkra lógó hajékszer mellett is voksolhatunk. Arra azért figyeljünk, hogy ne legyen túlságosan nagy, de mondjuk ez az arany-piros darab egyenesen szuper. Figyelemfelkeltő, elegáns, mégis kicsit bohém és egyedi.

A következő oldalon még 3 gyönyörű hajdíszt mutatunk! Klikk!

Fotók: asos.com, hm.com, bershka.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!