Christmas

5 karácsonyi ajándék, amivel nem hibázhatsz

Mindössze néhány hét maradt hátra karácsonyig, így lassan azokat is utoléri a karácsonyi láz, akik eddig teljes nyugalommal mondogatták maguknak, hogy „van még időm vásárolni”. Nos, az idő fogytán!

"Még egy ajándékot se vettünk meg!"

De nem kell megijedni! Arra az esetre, ha valaki nem szerzett még be mindenkinek minden ajándékot és kezd kifogyni az ötletekből, hogy mit vegyen, összeszedtünk egy listát a MediaMarkt kínálatából hasznos, bárkinek elérhető és akár még az utolsó pillanatban is könnyedén beszerezhető ajándékötletekkel, gyakorlatilag mindenki számára. Egy biztos, mi bármelyiknek nagyon örülnénk!

A modern könyvmolyok kedvence lehet a PocketBook Basic 4! Ha van olyan rokonod, barátod, aki annyit olvas, hogy legszívesebben egy könyvtárral járna a hóna alatt, hát most megteheti! A PocketBook Basic4 8 GB-os háttértára lehetővé teszi, hogy érdekes történetek ezreit tartsa szeretted a zsebében és olvassa őket akár egy teljes hónapig. 6 hüvelykes E Ink Carta™ HD kijelzője éppoly szemkímélő, mint egy hagyományos, papíralapú könyv, és épp ennyire könnyű a használata is. Minden népszerű e-könyv formátumot támogat a készülék, a szürke 16 árnyalatának köszönhetően pedig képregények olvasásához is remek választás.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Christmas
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.