Christmas

Ritkán látott kisfiával együtt díszítette fel álomszép karácsonyfáját a magyar műsorvezető - Fotó

Lilu, a közkedvelt televíziós és családja már december derekán karácsonyi lázban égnek: a híresség kisfiával együtt díszítette fel meseszép karácsonyfájukat, a végeredményről pedig egy elbűvölő fotót is mutatott az Instagramon.

Liluéknél már áll a karácsonyfa

Sosem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi készülődést - ez a megállapítás pedig természetesen nem csupán az átlagemberek, hanem a hírességek esetében is érvényes, sőt az utóbbiak tekintetében hatványozottan. A novemberi-decemberi időszakban a hazai és a nemzetközi sztárvilág rendszerint felbolydul: az ismert emberek ilyenkor nem győzik feltölteni közösségi médiás platformjaikra a legkülönbözőbb karácsonyi tematikájú tartalmaikat. Egyáltalán nem meglepetés, hogy a 46 éves magyar műsorvezető, Lilu is gőzerővel készül már az ünnepekre. A mindig mosolygós televíziós most az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy gyermekeivel már fel is díszítették a saját karácsonyfájukat. A fenyőt többek között rénszarvassal, bagollyal, de hamburgerrel, sőt hotdoggal is ékesítették. A pazar fotót természetesen Lilu követői és ismerősei sem hagyták szó nélkül - Horváth Gréta még meg is kérdezte a műsorvezetőtől, hogy tényleg hamburgert lát-e a fán, vagy netán megbolondult? Lilu biztosította a celebritást, hogy jól látja, valóban a közkedvelt gyorséttermi étel látható a fenyőn.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Christmas
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.