Készíts dércsípte ünnepi asztaldíszt, amely egész télen a lakás dísze lesz

Egyszerű ötletekkel csodás díszeket alkothatunk, csak egy kis fantáziára és kreativitásra van szükségünk a kivitelezéshez. Ez a havas koszorú nem csak karácsony idején, de egész télen a lakás dísze lehet. Nagyon egyszerű elkészíteni, ezért akár a gyerekeket is bevonhatjuk a készülődésbe.

Hozzávalók

Szükségünk lesz egy óriási fenyőkoszorúra, élő- és mű verzió is megteszi. A legfontosabb a hóspray és a műhó, ezzel tesszük ugyanis igazán téli hangulatúvá az asztaldíszt. Kell még néhány fehér gyertya, valamint egy tálca, amikre ezeket helyezhetjük. Ízlés szerint rakhatunk még a kompozícióba különböző terméseket, hópehelyformákat, ágacskákat is.

Előkészületek

Mindenképpen a szabad ég alatt, erkélyen, vagy a kertben fújjuk le a koszorúnkat a hóspray-vel. Maradhatnak zöld részek, hiszen így sokkal realisztikusabb lesz az összhatás, valamint használjuk több réteget a műhóból a koszorú tetején. Várjuk meg, míg az anyag teljesen megköt, ez kb. 4-6 órát vesz igénybe, csak ezután folytassuk tovább a kreatívkodást. Helyezzük el a tálcán a gyertyákat, tegyük őket a koszorúnk közepére.

Fotók: ext.homedepot.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!