Ragyogó karácsonyi ajándéktippek az egész családnak - na és persze magadnak

Imádod a karácsonyt, a vásárokat, a fényeket, az illatokat? Ezzel nem vagy egyedül, de őszintén, te mennyire viseled jól a tömeget, a sorbanállást, a meleget és a zajt, ami a plázákban vár az ünnepek előtt? Ha még ötleted sincs, kit mivel lepj meg, akkor karácsonyi őrület számodra tényleg nehezített pálya, éppen ezért a világmárkákra szakosodott FashionWatch most kiválogatta azokat a kiegészítőket, amiktől garantáltan mindenki boldog lesz! (x)

Anyukádnak

Kozmetikum, színházjegy és könyvek helyett ezúttal valami "nőiesebb" ajándékkal lepnéd meg anyukádat? Ruhaneműt valószínűleg nem egyszerű nélküle vásárolni, ám az ékszer mindig telitalálat: ez az, aminek a nők legnagyobb része örül. A nyaklánc és a karkötő is remek ötlet, de egy óra tényleg mindig jól jön - és sosem lehet elég óránk, ugyebár...

Apukádnak

Az apákkal azért nem olyan nehéz a helyzet, viszont sokszor pont ők azok, akik csak egy üveg italt kapnak, mondván, annak mindig örülnek. Idén azonban lehetsz egy kicsit kreatívabb: mit szólnál mondjuk egy szép, elegáns Jean Paul Gaultier órához, amit évekig viselhet majd? Hiszen köztudott, hogy a férfiak többsége rajong az órákért.

A tesódnak

Ha csak nem vagytok extra jóban, akkor itt sem egyszerű az ajándékvásárlás: nem akarsz bóvlit venni, de nagyon személyes holmit sem, viszont azért örülnél neki, ha legalább egy kicsit szeretné az ajándékot. Egy H2x óra tökéletes választás lehet a számára, ami számtalan színben és típusban kapható, így akár lány, akár fiú testvéred van, mindenképp örömet szerezhetsz neki egy ilyen trendi darabbal.

Gyerekeknek

Nem kérdés, hogy a kicsik a játékoknak örülnek a legjobban. Szóval hidd el, biztos kap minden gyerek bőven elég játékot a fa alá, ha te viszont esetleg valami mást viszel, annak a szülők fognak nagyon örülni. Egy cuki LaPetra fülbevalóval biztosan nagy sikered lesz a náluk.

A barátnődnek

Egy rúzs vagy a parfüm is szuperjó ajándék, de mit szólnál idén mondjuk egy szerencsehozó karkötőhöz? Keress a Leaf kollekcióban olyan szimbólumot, aminek a jelentése fontos mondanivalóval bír számotokra és viseljétek magatokon sorsotok fonalát!

Az órákat és ékszereket keresd a FashionWatch üzleteiben és a webshopban!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!