Hogyan kerül a hal és a libabőr egy terítékre? Eláruljuk!

Szenteste, szeretet, nyugalom, harmónia, megértés, család, összhang, békesség. De mire eljutsz ide, addigra összevesztél a halárussal, a bejglit - amellett, hogy a cukrot sónak nézted - odaégetted, a halászlé nem elég sűrű, az „egyenesen áll” mondás számodra és a párod számára még csak köszönő viszonyban sincsenek egymással… a szomszéd égősora pedig valamiért megint fényesebben világít, mint a tiéd. (x)

Mi lesz az ajándékokkal?

És akkor még nem beszéltünk a legnagyobb kihívásról: idén vajon mivel leped meg a kedvesedet, a nagyszüleidet vagy éppen a gyermekedet? Mi lesz az az ajándék, aminek a legjobban fog örülni, amire évek múltán is mosolyogva tekint majd vissza?

Az emberek általában annak az ajándéknak örülnek a legjobban, ami személyes. Ami róluk szól, legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy akár évfordulóról. A személyes ajándék igazán meglepő, és valljuk be, jó érzéssel tölt el, amikor az ajándékod nem csak egy pont volt a csekklistán, mert az ajándékozó időt és energiát fektetett abba, hogy valóban személyre szabott ajándékkal lepjen meg.

A legtöbbször mégis csak az történik, hogy idő hiányában berohanunk egy szimpatikusnak tűnő boltba, és meg is van a teljesen személytelen, biztosan szembe jön velem az utcán típusú karácsonyi ajándék. De van egy másik lehetőség is. Kíváncsi vagy rá mi az?

Adj élményt karácsonyra!

A MEGLEPKÉK kidolgozta a kényelmes megoldást a tömeg és személytelen ajándékok helyett! Ők tudják, hogy mindenkinek a legnagyobb problémája az ajándék kitalálása, vagy annak az ügyes megvalósítása. Ezért nem spóroltak az idővel, és összeszedték nekünk, hogy milyen ajándékoknak örülnek leginkább a férfiak, és minek a nők, de persze nem feledkeztek meg az idősebb és a fiatal generációról sem.

Mi szól az élményajándék mellett?

  1. Nem kell elmenned a bevásárló központba, mert az interneten rendelheted meg.
  2. Megúszod a tömegben lökdösődést, parkolást, cipekedést.
  3. Nincs sorban állás, nincs küzdelem a futárszolgálattal, nincs izgalom, hogy karácsonyig megérkezik-e a csomag, mert az ajándékutalványt online töltheted le.
  4. Rendszerbe foglalva találod az élményeket, neked csak választanod kell!
  5. Egy életre szól!
  6. Egy éven belül bármikor felhasználhatod, amikor csak kedved tartja!
  7. Ez az egyetlen hely, ahol nem számít a méret!
  8. Az adrenalin fiatalít.
  9. Az élmény az, amiről egy baráti összejövetelen mesélsz.
  10. Mert libabőrt nem osztogatnak csak úgy a halpiacon.

Nos, minden évben megfogadjuk: jövőre másképp lesz! Jövőre összeszedettebbek leszünk és már szeptembertől megkezdjük a karácsonyi ajándékok begyűjtését. Ne feledd: ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes élményt, 365 napon át tartó figyelemre van szükség! És a Meglepkékre…

Oldalak

Szólj hozzá Te is!