Ötleted sincs, mivel lepd meg szeretteidet? Mutatjuk az év jolly-joker ajándékát!

A színházjegy idén is szép ajándék lehet. Gondolj szeretteidre és lepd meg őket vagy magad egy tökéletes színházi est élményével! A Thália Színház minden nap más meglepetéssel várja kedves közönségét december 1-24. között. Nyisd ki te is a színház adventi kalendáriumának aktuális ablakát, és nézd meg, mit rejt! (x)

Gellérthegyi álmok

Nagy kedvenced Schell Judit és Szervét Tibor? Még decemberben megnézheted őket! A művésznőt például a Gellérthegyi álmokban, ami egy igazán szívet melengető, szép történet. Két fiatal egymásra találásának meséje, próza és tánc egyben, amely különleges vetítési technika segítségével elevenedik meg a színpadon.

Csoda korban élünk

Ha jobban kedveled a vidám történeteket, a Csoda korban élünk című 1953-ban játszódó retróbohózatot ajánljuk, amiben együtt áll színpadra ez a két nagyszerű színész. Schell Judit egy a férjéhez nem túl hűséges írónőt alakít, aki a szigligeti alkotóházban - hogy is lehetne jól fogalmazni - nem csak új regényének csiszolásával van elfoglalva.

Szervét Tibor ennek a művészháznak a hajdan szebb napokat is megélt akkurátus gondnoka, akinek a figyelme szinte mindenre kiterjed - és persze mindketten tudják, hogy kerül egy hulla az utazóládába… Az idén októberben bemutatott nagysikerű vígjátékra szintén az adventi naptár valamelyik ablakában lelhetsz rá a színház akciójára.

Hétköznapi őrületek

Azoknak is jut csemege, akik a fanyarabb humort kedvelik. Az egyik ablak a Hétköznapi őrületek című cseh komédiát - illetve az arra vonatkozó kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget rejti. A darab a rendszerváltás utáni Prágába kalauzolja a nézőt rengeteg humorral, Molnár Piroskával, Pindroch Csabával, Szabó Győzővel…

Ünnepelj a Thália Színházzal egész decemberben, és tedd még szebbé a karácsonyt! A varázslatos adventi kalendáriumért kattints ide!

Oldalak

Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.