Készítsünk mesés adventi koszorút - Összegyűjtöttünk néhány csodás inspirációt!

Már csak négy vasárnap van karácsonyig, ezért hétvégén eljön az ideje annak, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Akkor sem kell aggódnunk azonban, ha még nem készítettük el a díszünket, mert most mutatok néhány csodás inspirációt az idei koszorúhoz.

Trendi kötött koszorúk

Az biztos, hogy a 2016-os év egyik legnagyobb adventi trendje az, ha kötött anyagba öltöztetjük a díszünket. Ehhez nem is kell más, csak egy régi pulcsi vagy sál, de saját kezűleg is elkészíthetjük a koszorú „ruháját”, ha van elég időnk és türelmünk hozzá, így teljesen az ízlésünkre szabhatjuk. Ha pedig az első megoldást választjuk, vágjunk le egy megfelelő méretű darabot az anyagból, majd ragasszuk rá az alapra, vagy varrjuk össze az alján. Ha kész, jöhet is a kreatívkodás! Bátran válogassunk a kézműves boltokban kapható figurák és dekorok között, de persze a mini karácsonyfadíszek, szalagok is szóba jöhetnek, ha pedig még trendibb adventi koszorút szeretnénk, illesszünk rá cuki pomponokat is.

Natúr dekor

Ha a természetességre szavazunk, akkor ezeket a variációkat egyszerűen imádni fogjuk! Tobozzal és vékony faágakkal is dekorálhatjuk a koszorúnkat, ráadásul ezzel extraolcsón megúszhatjuk az idei díszt. És a legjobb, hogy mindezek mellett gyönyörű eredményt kaphatunk. Ha pedig még inkább fokozni szeretnénk a natúr hatást, akkor válasszunk farönkre emlékeztető gyertyákat, és persze a fenyőágak is szuperül mutatnak majd rajta.

Fotók: laiki.lv, freshdesignpedia.com, minimalistic.com, familyholiday.net

Oldalak

Szólj hozzá Te is!