Christmas

Adventi koszorú-trend 2019: Ezek a színek hódítanak idén

Összeszedtünk néhány mutatós darabot, hogy te is inspirálódhass.

Az idei trend

Az adventi koszorú a karácsonyi készülődés és hangolódás egyik elengedhetetlen kelléke. Vannak, akik megveszik a kész koszorút, de olyanok is akadnak szép számmal, akik inkább saját maguk készítik el, így a végeredmény teljesen egyedi lesz és a készítő saját ízlését és stílusát tükrözi majd. A lényeg, hogy az adventi koszorú mutatós legyen és passzoljon a lakás dekorációs elemeihez, valamint nem hátrány az sem, hogyha a karácsonyfa díszeivel is harmóniát alkot. Minden évben más és más a divat az adventi koszorúk terén, idén például a pasztellszínek hódítanak, főleg a halvány rózsaszín, a bézs és a barnás árnyalatok, amelyek kombinációja tökéletes összhatást eredményez. Cikkünkben összeszedtünk néhány gyönyörű darabot, amelyekből te is inspirálódhatsz, ha nincs ötleted.

Lapozz, a következő oldalon galéria nyílik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Christmas
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!