5 kihagyhatatlan romantikus film karácsonyra

A karácsonyi filmek kihagyhatatlan része a romantika. Biztosan mindenkinek megvan a kedvenc romantikus jelenete, mi most összeállítottunk egy öt filmből álló listát,amit semmiképp sem érdemes kihagynunk karácsonykor.

Holiday

Szerintünk az egyik kihagyhatatlan romantikus film a Holiday. A tökéletes élményhez már csak némi forró csoki és egy kis süti hiányzik, és máris indulhat a mozizás. És persze ki ne lenne Cameron Diaz helyében, miközben éppen Jude Law áll az ajtajában?

Bridget Jones

Szinte minden karácsonykor leadják a tévében és az ember lánya már néha úgy érzi, hogy lerágott csont a súlyproblémákkal küzdő Bridget történetét újra és újra megnézni, de tagadhatatlanul van abban valami vicces romantika, ahogy a végén főhősünk bugyiban és kardigánban rohan Mark után. Valahogy ez az a jelenet, ami biztosan mindenki fejében megmaradt a filmből és már ezért is érdemes újra levennünk a DVD-t a polcról.

Oldalak

Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.