120 karácsonyfa és 60 ezer égő - Ők a világ legőrültebb karácsonyrajongói

Az igaz, hogy én is szeretem a karácsonyt, de azért megelégszem a szolidan kidíszített lakással, az ünnepi finomságokkal és a hangulatos zenével, vannak azonban olyan fanatikusok, akik nem így vannak ezzel, és elképesztő, miket művelnek karácsony előtt, vagy akár egész évben. Hidd el, ezektől az ünneprajongóktól neked is leesik majd az állad!

Több mint 60 ezer karácsonyi égő

Tényleg nagyon hangulatos tud lenni az ünnepi kivilágítás, és ezt valószínűleg Paul Toole is így gondolta, ő viszont úgy döntött, magasabb szintre fejleszti a dekorálást, ugyanis szerinte igazi karácsonyi csodaországgá varázsolta az otthonát, méghozzá 60 ezer égővel! A férfi összesen nagyjából 20 ezer dollárt, azaz majdnem 6 millió forintot költött a pingvinekből, karácsonyfákból, rénszarvasból, jegesmedvékből és egy 2,5 méter magas adventi koszorúból álló díszítésre. És ez még nem minden, mivel van egy saját karácsonyi rádióállomása is a dekorhoz! Jó, azért ez már szerintünk egy kicsit túlzás…

Mikulás minden mennyiségben

Egy amerikai pár, Harold és Kris Eisenburger már 15 éve teljesen megszállottja a Télapónak, vagyis Szent Miklósnak, és már 3000 darabos Mikulás-kollekciójuk van, ami dekorációkat, tányérokat, sőt még fogkeféket is tartalmaz. Azt mondják, mindig van hely egy újabb cukiságnak. Ráadásul még a kéményüket is „Télapóbaráttá” alakíttatták át! Ezek után az tuti, hogy ők a Mikulás kedvencei, és sosem találnak virgácsot a csizmájukban!

Egy karácsonyfa nem elég, 120 már talán

Az biztos, hogy az ünnep legszebb jelképe a karácsonyfa, de amíg mi általában csak egyet állítunk ebből a lakásba, egy nő annyira beleszeretett a feldíszített fenyőkbe, hogy minden évben egyre többel dekorálja az otthonát, most pedig már 120 darabnál tart! És bár az igaz, hogy a ház és az udvar is tele van már a fákkal, azt mondja, sosem elég belőlük, sőt annyira szereti őket, hogy néha beszél is hozzájuk.

Fotók: dailymail.co.uk, telegraph.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!