Bed&Love

620 menet egyetlen nap alatt? Íme, a legelképesztőbb szexrekordok

Emberek vagyunk, amiben lehet, abban versengünk, így talán nem is annyira meglepő, hogy egyesek az intim pillanataikból is kihívást csinálnak és rekordokat döntögetnek. Következzenek is a legfurcsább és legmegdöbbentőbb szexrekordok!

A legnagyobb és legkisebb férfiasság-méretek

Az uraknál mindig is kényes téma volt a férfiasság mérete. Akiket nagyobb méretekkel áldott meg a természet, azok általában büszkék is rá, és sokszor dicsekednek vele, így hát óriási oka lehetett – szó szerint – a büszkeségre Robert Dickinsonnak is, hiszen péniszméretben ő a rekordtartó az 1900-as évek óta. Az úriember nemi szerve merev állapotban 33,4 cm hosszú volt, kerülete pedig a 16 cm-t is elérte. Hallhatunk azonban egy nem hivatalosan lejegyzett rekorderről is, aki megelőzte Dickinsont, méghozzá 45 cm-es férfiasságával. A legkisebb pénisz tulajdonosa már nem szívesen hozza nyilvánosságra a nevét. A férfi ugyanis 1 cm-es micropénisszel rendelkezik. Ebben az esetben az orvostudomány szerint a hímvessző nagyobb része a testen belül helyezkedik el.

Leghosszabb merevedés

A pasik nagyon sokáig képesek izgalmi állapotban maradni, ha nem következhet be a kielégülés. Egy idő után azonban inkább kellemetlenné válik nekik ez a helyzet, hiszen néhány óra elteltével akár fájdalmakkal is küszködhetnek. Ezek után nem is tudjuk elképzelni, hogyan is bírta ki az a pasi, akinek 29 napig volt merevedése…

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...