Amit minden nő tudni akar: valóban kitágul a vagina, ha túl sokat szexelünk?

Sokan azt gondolják, hogy amennyiben sokat szexel egy nő, úgy kitágul a vaginája. A nagy kérdés az, hogy ennek mekkora au igazságtartalma?

Igaz, vagy sem?

Léteznek a szexről olyan feltételezések, amelyekről a legtöbben nem tudják, hogy csak valakinek a kitalációja az állítás, vagy ténylegesen egy a szakértők által igaznak vélt megállapítás. Ilyen például az az ősidők óta keringő pletyka, hogy a vagina, ha egy nő túl sokat szexel, egyszerűen kitágul. Sokan pedig ebből komoly következtetéseket vonnak le egy-egy szexuális kaland után, ám érdekes utána nézni a dolgoknak azelőtt, hogy valakiről ezek alapján alakítanánk ki igaznak vélt állításokat.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.
Fashion&Beauty
Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont...
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.