Hogyan mentheti meg egy közös külföldi utazás a párkapcsolatot? Videó

A magyar RandiGuru, Tóth Kornélia vlogjában ezúttal azt mondta el, hogyan menthető meg egy válságban lévő kapcsolat egy külföldi utazással.

Tóth Kornélia Thaiföldön gyűjtött élményeket

A RandiGuru utazásos témájának második fejezete jó tanácsokkal látja el a hosszú, akár több hetes utazást tervező párokat.

Olvasd el feltétlenül, ebben a részben interjúk párokkal, izgalmas, vadregényes beszámolók eszméltetik rá az utazást kedvelőket, hogy milyen kalandok, veszélyes helyzetek vannak, amikor csak a másikra számíthat.

Imola és Pazo 27 és 35 évesek, 3 éve alkotnak egy párt. Kisebb utazásokon vettek részt a nagy út előtt. A 4 hét alatt voltak vitáik, például a pénz beosztása miatt, meg hogy hova menjenek, de ezeket meg tudták beszélni, és meg tudtak egyezni, úgy, hogy mindkettőjüknek jó legyen.

Nóra 30 éves, 6 éve van együtt a párjával. Együtt élnek, és utazgattak külföldön, a nagy út előtt. Ők " csak" 2 hetet töltöttek Ázsiában. Nóra az útról ezt mondta: Eddig is nagyon harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat a mienk, ehhez nyilván csak pluszt adott ez az út is. Nagyon jó azt látni/tapasztalni, hogy totál más kultúrában is ugyan olyan férfi, mint otthon. (Férfi alatt értsd: határozott, magabiztos, minden felmerülő problémát megold). Az izgalom csak most kezdődik, Nórát arról kérdeztem, volt-e olyan szituáció, amikor a párját új oldaláról ismerte meg? A válasz: Mivel én nagyon félek a kóbor kutyáktól, nagy félelmem egy kutyatámadás. Rövidíteni próbáltunk volna néhány utcát, de belefutottunk kb 20 ugató kutyába, én totál lefagytam és már elképzeltem magam a kórházban ahogyan a harapás sebeit kötözik, de a párom a szokásos higgadtsággal, határozottan rászólt a kutyákra „nyugi, megfordulok és már itt sem vagyunk” a kutyák hagyták, hogy megforduljunk és már ott sem voltunk. Én amúgy is felnézek a páromra, de ott, akkor, abban a szituációban az életem mentette meg. S miért jó, ha ismered ( különböző helyzetekben a reakciókat ) a párod, és ő is téged? Mert Nóráék is a 2 hét alatt megtapasztalták azt, milyen a komfortzónán kívül lenni. Ő így fogalmazott: Szerencsésnek mondhatom magam, mert tökéletesen ismeri a félelmeim, kezelni tudja, mikor „pánikba” esek, a higgadtságával mindig, minden helyzetet orvosolni tud.

Bernadett 44 éves, párja 38 éves. Bel-, és külföldön jártak már együtt több alkalommal. 3,5 éve vannak együtt, és már együtt élnek jó ideje. Ők "csak" 8 napot töltöttek kint, amiről így vélekedik: Szerintem nagyon fontos egy párkapcsolatban, hogy el tudjunk tölteni együtt, kettesben minőségi időt! Ez mindenképp jó hatással van a kapcsolatra. Hisz nem csak közös élményeket szerezhetünk, hanem egy idegen országban csak egymásra számíthatunk.

Végül Marcell nyilatkozott 9 hetes thaiföldi útjáról. Marcell 42, párja 38 éves, és 2009 óta vannak együtt, a párja már a felesége lett időközben. A január Marcelléknak tartogatott egy csavart az életükben: Ezt mesélte: most januárban a feleségemmel voltam kint, (tavaly majdnem elváltunk, és jött egy ötlet, hogy ott még gyerek előtt minden jó volt) Ezért novemberben kitaláltuk, hogy visszamegyünk. Marcellék házassága megmenekült, további érdekességek a folytatásban, a 3. cikkben lesznek olvashatóak, nézhetőek.

Nézd meg a videót!

Tóth Kornélia további cikkeit itt találod!

A magyar RandiGuru, Tóth Kornélia nemrég Thaiföldön járt a párjával, most pedig elárulja, mire kell figyelni egy ilyen hosszú utazás során.

Leadfotó: Tóth Kornélia

Oldalak

Szólj hozzá Te is!