Szexi vagy nem a mocskos beszéd az ágyban? Most kiderül!

Sokan úgy gondolják, hogy a mocskos szavak használatát szexinek és vagánynak tartják a férfiak, pedig a felmérések szerint a csúnya beszéd az egész legtaszítóbb tényező a pasik számára.

Cinizmus és boldogtalanság

A káromkodás nem is szexis, sőt nem is vagány, hisz ha sokat szitkozódunk az csak azt mutatja kifelé, hogy elégedetlen vagyunk. A férfiak szerint az olyan nő, aki sokszor káromkodik nemcsak a világra dühös, de mindenkire haragszik. Egy friss felmérésben azt vizsgálták, hogy a férfiak mit tartanak a nőkben a legkívánatosabb tulajdonságnak. A lista első három helyezettje az önállóság, a kedvesség és az optimizmus! A megkérdezettek mindössze 15 százaléka randizna egy cinikus és pesszimista nővel.

Vigyázz, mit beszélsz!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A kutatások szerint a közönséges kifejezések nemcsak faragatlanságnak számítanak, de semleges helyzetben is stresszt váltanak ki, ezáltal a ,,csak úgy kicsúszott" kategóriás szavak is ellenszenvesebbé tehetnek minket, hisz rossz élményeket és negatív érzéseket idéznek fel mindenkiben ezek az illetlen szavak. A gyakran káromkodó nőket a férfiak 87 százaléka agresszívnek tartja és nem szívesen mutatná be családjának vagy barátainak, mert az efféle közönségességet szégyellnivalónak tartja.

Néha kicsúszhat

Persze vannak helyzetek, amikor megengedett egy-két csúnya szó. Például azt tudtad, hogy a vészhelyzetekben bizonyítottan fájdalomcsillapító hatású lehet egy szitkozódás? A pasik 37 százaléka azonban az ágyban elsuttogott mocskos kifejezéseket is izgatónak tartja.

Hová süllyed a szexmániás úszólány, Szepesi Nikolett?

Oldalak

Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.