Szex a vízben – Ezekre érdemes figyelni

A nyaralás kiváló alkalom arra, hogy egy kicsit felpezsdítsük a szexuális életünket. Ilyenkor minden bizonnyal sokan vannak olyanok, akik eljátszanak medencében, tengerben, vagy egyéb vizekben való szex gondolatával. Összeszedtük, mire érdemes figyelni egy ilyen kalandnál.

Szex a medencében vagy a jacuzziban

Bár egy nyilvános medence vagy jacuzzi (szerencsésebbeknek privát) kétségkívül izgalmas helyszínnek ígérkezhet, egy esetleges fertőzés már annál kevésbé, ezért érdemes figyelembe vennünk az egyéni érzékenységeket.

A szex a medencében izgalmas lehet, de ügyeljünk a higiéniára

A klóros víz az arra hajlamosaknál csökkentheti a hüvely flórájának ellenállóképességét, ami táptalaja lehet a fertőzéseknek. Bár a szakértők szerint a vízben való közösülés nem jelent fokozottabb veszélyt egy sima lubickoláshoz képest, a vízből kijőve érdemes tiszta vízzel megtisztítani intim részeinket. Ugyanez fokozottan igaz a jacuzzira, hiszen a pezsgőfürdőre jellemző magasabb hőmérsékletű vízben – különösen, ha sokan megfordulnak benne – még magasabb a gombás, illetve bakteriális fertőzések kialakulásának veszélye.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.