Szex szólóban - Maszturbációs technikák, amelyekhez nincs szükség a kezedre

A maszturbáció - akár nőkről, akár férfiakról van szó - fontos saját testünk megismeréséhez, illetve kielégítéséhez, azonban a páros szexszel szemben kevesebb energiát teszünk abba, hogy igazán változatos legyen. Mutatunk négy módszert, amelyekhez nem kell használni a kezünket.

Irány a játékbolt

Bár sokan elbagatellizálják jelentőségüket, az olyan jó öreg szexuális segédeszközöknek, mint egy jó vibrátornak, minden titkos női fiókban helyük kellene, hogy legyen. Persze a lehetőségek tárháza már ebben a műfajban is végtelen - a vibrációs tojástól kezdve a különböző csiklóizgatókig bármit kipróbálhatunk, ami élvezetet okoz. Jó hír, hogy ezeket az eszközök akár a társas szexnél is bátran bevethetjük.

Csodatévő zuhanyrózsa

A zuhanyrózsa szexuális értelemben vett népszerűsége sem véletlen - akár szólóban, akár párban állunk épp a zuhany alatt, a rózsából kiáramló forró víz segítségével bármikor izgathatjuk testünk legérzékenyebb pontjait.

Külön szerencse, ha állítható fejű zuhanyrózsával rendelkezünk, hiszen így a víz sugarával, illetve erősségével is játszadozhatunk, ezzel is fokozva az orgazmus erősségét.

Fotó: pinterest

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.