Szex a tóban - Ezekre figyelj oda!

A nyaralásotok közben megkívánjátok egymást a párotokkal, és valami igazán extrémet szeretnétek kipróbálni, ezért a közeli tavat választjátok. Ezzel nincs semmi gond, de tudnod kell, hogy így rengeteg kellemetlen következménynek teszed ki magad. Olvass tovább!

Erre kell figyelned

Elsősorban nem is a víz okozza a problémákat, hanem az, ami benne van. Ha a vízben lévő só, klór és más baktériumok a hüvelybe jutnak, akkor irritációhoz és fertőzéshez vezethetnek. Kutatások kimutatták, hogy ha jakuzziban vagy medencében kerül sor az aktusra, akkor sokkal nagyobb a fertőzés veszélye a vízben lévő mikrobák miatt.

Néha a medencéket nem klórozzák annyira, hogy az ne legyen fertőző, de ha megfelelően van klórozva, akkor is magas a fertőzésveszély. A klór megzavarhatja a hüvely természetes Ph-szintjét, ami gombás fertőzéshez vezethet.

Fotó: emeraldoutdoorliving.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!