Szerelmi háromszög - Ha te vagy a harmadik fél

A komoly párkapcsolatban élő ember egyik legnagyobb félelme, hogy élete szerelme egyszer egy másik nő karjaiban fogja keresni a boldogságot. Az élet produkálhat olyan helyzeteket, amikor nem az a nő vagy, aki félti a szerelmét, hanem akitől félteni kell. Vajon megteheted, hogy belegázolsz más kapcsolatába?

Minden kapcsolat kikezdhető
Azok a hölgyek, akik kerültek már ilyen helyzetbe, általában azzal nyugtatják magukat, hogy „kettőn múlik, és egyébként sem lehet egy olyan kapcsolatot szétrombolni, ami jól működik, tehát igazából nem is a harmadik fél a bűnös”. Valóban, minden kapcsolatnak vannak erősebb és gyengébb szakaszai, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy erre egy másik nő a megoldás.


Mit ígér a férfi?

Fontos, hogy szem előtt tartsd, hogy az a férfi, aki félrelép, nem tisztességes. Nem csak azzal szemben, akit megcsal, hanem nagy eséllyel veled sem fog korrekt módon viselkedni. Megnő az önbizalma, hiszen egyszerre két nőt is megkaphat. Megígéri, hogy téged szeret, hogy te vagy a fontosabb. Amikor pedig megkérdezed, hogy akkor miért nem veled van, millió rajta kívül álló okot fog találni, amiért nem lehettek egymáséi.


Maradj nő!

Nem szép dolog belemászni más kapcsolatába, de ha már megtetted, legalább arra figyelj, hogy megőrizd a tisztességedet. Számolnod kell azzal, hogy ha elfogadod, hogy nem te vagy az első egy férfi életében, akkor ő is másodikként fog rád tekinteni.


Kölcsön kenyér visszajár

Ha csaltak már meg, akkor tudod, hogy egy szerelmet ilyen módon elveszíteni nem éppen az az érzés, amit bárkinek is kívánnál. Ha más nem, legalább női szolidaritásból keress egy olyan férfit, aki még egyedülálló! Kijöhetsz szerencsésen egy ilyen kapcsolatból, még az is lehet, hogy tiéd lesz a férfi. De ha egyszer már megcsalt valakit, mi a garancia rá, hogy téged nem fog?
 

Oldalak